Silva Manifesting

Silva Manifesting

Σεμινάριο «Υλοποίησης» με τη Λάουρα Σίλβα

Silva Manifesting

 Αποκτείστε Εσωτερική Δύναμη και Πάρτε τη Ζωή σας  στα Χέρια σας

10-11 Νοεμβρίου στην Αθήνα

 

Η Λάουρα Σίλβα, κόρη του Χοσέ Σίλβα έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το καινούριο σεμινάριο της Μεθόδου Σίλβα, το Silva Manifesting. Είναι το σεμινάριο που χρειαζόμαστε όλοι, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.  Οι τεχνικές του σεμιναρίου συνδυάζουν τα «μυστικά» της Μεθόδου με τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα εγκέφαλος-νους και βήμα -βήμα σας οδηγούν να δημιουργήσετε τη ζωή που εσείς θέλετε.

Όπως λέει η Λάουρα «Αυτό το σεμινάριο είναι για αυτούς που είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που χρειάζεται για να συμβούν μεγάλα πράγματα στη ζωή τους, να κάνουν να συμβεί αληθινή μαγεία με το να καταλαβαίνουν την εσωτερική τους πραγματικότητα, να την αποκωδικοποιούν και μετά να χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση για να κάνουν θετικές αλλαγές στην εμπειρία της ζωής τους.»

Στο Σεμινάριο Silva Manifesting:

  • Αρχικά θα επαναπροσδιοριστεί ο διαλογισμός με έναν τρόπο που να μπορείτε να διαλογίζεστε αρκετές φορές την ημέρα με πρακτικούς γρήγορους “zap” διαλογισμούς και θα μάθετε να ζείτε μέσα στη «Ζώνη».
  • Μετά θα ανακαλύψετε τον δικό σας Προσωπικό Κώδικα Επιτυχίας (PCS -Personal Code to Success) θα ευθυγραμμιστείτε με αυτόν και θα ανακαλύψετε τον αληθινό σκοπό της ζωής σας.
  • Θα μάθετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μείνετε συνεπείς με τον σκοπό της ζωής σας και έτσι να υλοποιηθεί η ζωή των ονείρων σας.
  • Θα μπορέσετε να δαμάσετε τη μαϊμού του νου σας και θα μάθετε να λειτουργείτε με όλο σας το είναι, πνευματικό, συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό, σε κάθε τι που κάνετε για να είστε σίγουροι για την επιτυχία.
  • Θα μάθετε να διαχειρίζεστε κρίσιμες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στη ζωή σας κάνοντας τις σωστές επιλογές.
  • Θα μάθετε πως οι συμπαντικοί νόμοι παίζουν ρόλο στην επερχόμενη επιτυχία σας και πώς να γίνετε μαγνήτης χρημάτων.

Θα μάθετε να υλοποιείτε με τη διαδικασία των 4 βημάτων, μοναδική στη Μέθοδο Σίλβα , Επιθυμία – Πίστη – Σύνδεση – Προσδοκία

Επιθυμία: Μάθετε πώς να κατευθύνετε την επιθυμία σας για να έχετε τα προσδoκόμενα αποτελέσματα

Πίστη:  Μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε τα πιστεύω που σας κρατούν πίσω και πώς να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας όπως ποτέ πριν.

Σύνδεση:  Μάθετε πώς να συνδεθείτε με τα συναισθήματα σας, με άλλους ανθρώπιους και την ενέργεια γύρω σας για να επιταχύνετε τη διαδικασία Υλοποίησης.

Προσδοκία:  Μάθετε πώς να αποβάλλετε συμπεριφορές αυτό-σαμποτάζ για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Σ’αυτό το σεμινάριο πρόκειται να δημιουργήσετε τη ζωή που σχεδιάζετε με τις καλύτερες μεθοδολογίες από τον πυρήνα της Μεθόδου Σίλβα καθώς και των τελευταίων ερευνών στον τομέα εγκεφάλου και νου.  Η μέθοδος Σίλβα που ίδρυσε ο Χοσέ Σίλβα και διδάσκεται επί 45 περίπου χρόνια σε πολλές γλώσσες και σε 131 χώρες, άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου απλά επειδή έχει σαν κίνητρο την βοήθεια και υπηρεσία στον άνθρωπο, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και έχει αποτελέσματα!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά

ΤΟΠΟΣ:  Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Πανεπιστημίου 52
ΩΡΕΣ:     10:00 – 20:00  Προσέλευση 9:15 -10

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Για εγγραφές ως τις 2 Νοεμβρίου 195€  & Για αποφοίτους της Μεθόδου Σίλβα 155€

Για εγγραφές μετά τις 2 Νοεμβρίου και για όσο υπάρχουν θέσεις 245€  & Για αποφοίτους της Μεθόδου Σίλβα 195€

Το σεμινάριο έχει ιδιαίτερα χαμηλή τιμή γιατί πρόθεση της Λάουρας και των διοργανωτών είναι να επωφεληθούν οι άνθρωποι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ 2103610822, 2103631101, 6974196719  e-mail marianna@silva.gr
Εγγραφές με κατάθεση της συμμετοχής σας στους λογαριασμούς:

ALPHA BANK 10100 23100 23874 όνομα λογ. ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ (να φαίνεται στην κατάθεση το όνομα του συμμετέχοντος)
IBAN: GR44 0140 1010 1010 0231 0023874

BANK OF CYPRUS 151 35619777 όνομα λογ. ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ (να φαίνεται στην κατάθεση το όνομα του συμμετέχοντος)
IBAN: GR1507301510000000035619777

 

 Laura Silva Quesada

Η Λάουρα είναι Πρόεδρος της Silva International και η κόρη του Χοσέ Σίλβα, ιδρυτή της Μεθόδου Silva. Γεννήθηκε όταν οι έρευνες του πατέρα της πάνω στην εξέλιξη του νου βρισκόντουσαν στην αποκορύφωση τους και η Λάουρα ήταν ένα από τα πρωταρχικά  υποκείμενα της έρευνας. Αυτό της έδωσε εξαιρετική προσωπική εμπειρία και εσωτερική γνώση για τις τεχνικές για τη δημιουργία και τη διαίσθηση.

Μετά το θάνατο του πατέρα της η Λάουρα συνέχισε τις έρευνες και χρησιμοποιεί τις νέες ανακαλύψεις από τις μελέτες πάνω στον ανθρώπινο νου, τη διαίσθηση, την εναλλακτική ιατρική φροντίδα και την πνευματικότητα στα καινούρια εξαιρετικά προγράμματα που δημιουργεί.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Για Γονείς Μόνο» και αφηγήτρια των πολύ πετυχημένων σειρών της Nightingale-Conant για τη Μέθοδο Σίλβα.  Παρουσιάζει το σεμινάριο Holistic Healing (Ολιστική Θεραπεία) σε νοσοκόμες και γιατρούς σε όλες τις Η.Π.Α. μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης στις Εναλλακτικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες.

Τα 30 τελευταία χρόνια η Λάουρα έχει παρουσιάσει σεμινάρια Silva σε ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλον τον κόσμο. Μια πολύ ζωντανή και δυναμική προσωπικότητα, που η ζεστασιά της και η διάθεση της να προσφέρει περνάει αμέσως σε όλους όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια της.

1 σχόλιο

  1. Never seen a beettr post! ICOCBW

Αναφέρετε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *