Silva Manifesting Μια επιστολή της Λάουρας Σίλβα

 

 

Φίλοι μου,

Το σεμινάριο «Silva Manifesting» περιέχει τεχνικές “Υλοποίησης” που σας βοηθούν να δημιουργήσετε και να ζήσετε τη ζωή που εσείς θέλετε και που εσείς σχεδιάζετε.

Θα σας οδηγήσει βήμα-βήμα μέσα από μια διαδικασία δημιουργίας μιας συναρπαστικής ζωής.  Αυτή η δυναμική και πρακτική διαδικασία έχει στόχο να σας βοηθήσει να αξιοποήσετε όσο δυνατόν περισσότερο την πολυάσχολη ζωή σας, με εργαλεία εύκολα στη χρήση και διαλογισμούς που αλλάζουν την καθημερινότητα σας.

Η Μέθοδος Σίλβα και το Σεμινάριο Silva Manifesting είναι το κλειδί για το απεριόριστο δυναμικό του πνεύματος, του νου, του σώματος και του συναισθήματος. Η Μέθοδος Σίλβα διδάσκει τον έλεγχο του εγκεφάλου και του νου, αλλά ΤΩΡΑ θα μάθετε κάτι που πραγματικά θα οδηγήσει σε νέα ύψη την πρακτική σας.  Αυτές οι τεχνικές έχουν σχεδιαστεί να είναι εύκολες στη χρήση και να σας δώσουν τη σιγουριά ότι εσείς έχετε τον έλεγχο των σκέψεων σας – και όχι οι σκέψεις σας να έχουν τον έλεγχο του εαυτού σας.

Πολλοί άνθρωποι φεύγουν από διάφορα σεμινάρια υλοποίησης με την εντύπωση πως το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φανταστούν κάτι, και αυτό θα γίνει ως δια μαγείας. Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνουν ποτέ αυτό που χρειάζεται για να πάρουν αυτό που θέλουν από τη ζωή. Αν και το να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για επιτυχείς υλοποιήσεις, μόνο αυτό δεν φτάνει.

Η Μέθοδος Σίλβα, που δημιούργησε ο πατέρας μου ο Χοσέ Σίλβα, πέρασε τη δοκιμασία του χρόνου απλά επειδή έχει σκοπό την υπηρεσία στον άνθρωπο, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη, και δουλεύει!

Τώρα, θα μυηθείτε στα μυστικά της οικογένειας Σίλβα για την υλοποίηση αυτού που θέλετε. Θα μάθετε όχι μόνο πώς να σκέφτεστε διαφορετικά – αλλά πώς να αλλάζετε τα πιστεύω που σας περιορίζουν, πώς να συνδεθείτε με τον σκοπό της ζωής σας και τον πνευματικό σας εαυτό και θα μάθετε να προσδοκάτε αληθινά αποτελέσματα στη ζωή σας.

Θα μάθετε να υλοποιείτε με τη διαδικασία των 4 βημάτων, μοναδική στη Μέθοδο Σίλβα , Επιθυμία – Πίστη – Σύνδεση – Προσδοκία

Επιθυμία: Μάθετε πώς να κατευθύνετε την επιθυμία σας για να έχετε τα προσδωκόμενα αποτελέσματα

Πίστη:  Μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε τα πιστεύω που σας κρατούν πίσω και πώς να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας όπως ποτέ πριν.

Σύνδεση:  Μάθετε πώς να συνδεθείτε με τα συναισθήματα σας, με άλλους ανθρώπιους και την ενέργεια γύρω σας για να επιταχύνετε τη διαδικασία Υλοποίησης.

Προσδοκία:  Μάθετε πώς να αποβάλλετε συμπεριφορές αυτό-σαμποτάζ για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Σ’αυτό το σεμινάριο θα μάθετε κάτι περισσότερο από την υλοποίηση. Θα δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας με την καλύτερη μεθοδολογία από την κέντρο του πυρήνα της Σίλβα, καθώς και των τελευταίων ερευνών στον τομέα του εγκεφάλου και του νου.

 

Τέσσερις τεχνολογίες Κλειδιά για Υλοποίηση

1)     Διαλογισμοί για την καθημερινή σας ζωή – επαναπροσδιορισμός του διαλογισμού με τους γρήγορους Ζαπ Διαλογισμούς.  Αυτοί οι διαλογισμοί σε λίγο χρόνο δίνουν τεράστια δύναμη.

2)     Προγραμματισμός στον Πυρήνα – θα μάθετε να χρησιμοποιείτε Μεθοδολογία από τον πυρήνα της Σίλβα για να προγραμματίσετε το υποσεινείδητο σας και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή που θέλετε με νέα κατανόηση των τεχνικών όπως του Καθρέπτη του Νου και του Ποτηριού με το Νερό.

3)     Ζείστε στη Ζώνη – συντονιστείτε με τον δικό σας προσωπικό κώδικα επιτυχίας. Εφαρμόζοντας τα εργαλεία του σεμιναρίου βρείτε ποιος είναι ο δικός σας προσωπικός κώδικας και ζείστε σύμφωνα με αυτόν.

4)     Ιστορία και Έρευνα – Η Μέθοδος Silva υποστηρίζεται με αληθινή έρευνα και μελέτες πάνω στον εγκέφαλο και το νου.

Στη Μέθοδο Σίλβα προσεγγίζουμε τη θετική αλλαγή από πολλά επίπεδα και βάθη ώστε να έχουμε τη βεβαιότητα μιας αληθινής αλλαγής που θα έχει μεγάλη διάρκεια.  Δεν απορεί κανείς που τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τη Μέθοδο Σίλβα, λένε ότι τελικά έμαθαν τα μυστικά της αληθινής πραγματοποίησης των στόχων τους.

Η Μέθοδος Σίλβα διδάσκεται επί 50 σχεδόν συνεχή χρόνια και σήμερα αλλάζει τις ζωές περισσότερων ανθρώπων από ποτέ άλλοτε.

Ο λόγος που έρχομαι τώρα στην Ελλάδα είναι για να βοηθήσω τους Έλληνες φίλους μου, σε αυτή την καθόλου εύκολη περίοδο, να πάρουν πίσω τον έλεγχο της ζωής τους.

Λάουρα Σίλβα

Αναφέρετε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *