The Silva Method

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 

 Παρακολουθήστε τις 2 πρώτες εισαγωγικές ώρες του Σεμιναρίου Δωρεάν

ΑΘΗΝΑ:  Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 6:00 – 8:00 μ.μ.  στο ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ, Μπουμπουλίνας 16 και Τοσίτσα, στην Αθήνα

ΑΘΗΝΑ:  Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 6:00 – 8:00 μ.μ.  στο ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ, Μπουμπουλίνας 16 και Τοσίτσα, στην Αθήνα

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιες αλλαγές στην ζωή σου;

Αλλαγές σε σχέση με την υγεία σου, τις σχέσεις σου, τα οικονομικά σου, τη δημιουργικότητά σου ή οτιδήποτε άλλο;


Καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι έναν τρόπο, μια Μέθοδο για να το πετύχεις;

Ο τρόπος αυτός είναι η Μέθοδος Silva που τα τελευταία 47 χρόνια το κάνει αυτό με επιτυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους, σε 131 χώρες, σε 60 Πανεπιστήμια, σε 40 διαφορετικές γλώσσες, με πάνω από 100 βιβλία και χιλιάδες επιστημονικά άρθρα.

Η Μέθοδος Silva είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και έχει «δοκιμαστεί»  για πολλά χρόνια, σε όλον τον κόσμο. Πολλοί διάσημοι συγγραφείς, ψυχολόγοι και ειδικοί στην αυτοβελτίωση έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τη Μέθοδο Silva. Όπως:


A Deep Storehouse
of Knowledge and Wisdom
 “One of the earliest workshops I took was the Silva Mind Control Course… The most important technique I learned in that course was the basic technique of creative visualization… Our rational mind is like a computer… The intuitive mind, on the other hand, seems to give access to an infinite supply of information. It appears to be able to tap into a deep storehouse of knowledge and wisdom…
  Shakti Gawain, Silva Graduate & Bestselling Author Of Creative Visualization

“I’ve used the Silva Method for many years. It has helped me overcome my own illnesses. I urge you to attend Mr. Silva’s training sessions that are presented around the world.”
~ Dr. Wayne Dyer, best-selling author of ‘Real Magic’ and the ‘Power of Intention’

 

Πως λοιπόν θα μπορούσε να βοηθήσει και σένα να ανακαλύψεις το δυναμικό σου και να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θέλεις ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Η Μέθοδος Silva σας διδάσκει να φθάνετε συνειδητά και να παραμένετε σε ένα ειδικό νοητικό επίπεδο που η εγκεφαλική συχνότητα κυμαίνεται από 7-14 κύκλους το δευτερόλεπτο και ονομάζεται επίπεδο άλφα.

Στο επίπεδο άλφα βρίσκεστε όταν διαλογίζεστε καθώς και στη διάρκεια του ελαφρύ ύπνου και χαρακτηρίζεται από σωματική και νοητική χαλάρωση. Φθάνοντας και παραμένοντας σε αυτό το επίπεδο συνειδητά αρχίζετε να αποκτάτε καλύτερο έλεγχο του νου σας και αρχίζετε να προγραμματίζετε τον εγκέφαλο σας για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας ανώτερες τεχνικές οραματισμού και φαντασίας.

Επαναπρογραμματίζοντας το νου οι απόφοιτοι μπορούν να ξεπερνούν περιοριστικά πιστεύω και αρνητικές συνήθειες, να καλλιεργήσουν μια θετική στάση και να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Η εκπαίδευση στη Μέθοδο Silva ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση του σεμιναρίου Silva Life System (Σύστημα Ζωής Σίλβα) και του σεμιναρίου Silva Intuition System (Σύστημα Διαίσθησης Σίλβα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY SILVA METHOD

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α’ Μέρος Silva Life System 10-11 Οκτωβρίου 2015
HOTEL VERGINA Μοναστηρίου 19

ΑΘΗΝΑ
Α’ Μέρος Silva Life System 17-18 Οκτωβρίου 2015

ΑΘΗΝΑ
Β’ Μέρος Silva Intuition System  24-25  Οκτωβρίου 2015

Ξενοδοχείο ΜΟΥΣΕΙΟ, Μπουμπουλίνας 16 & Τοσίτσα

Το κόστος ολόκληρου του σεμιναρίου είναι 460 € αλλά αν εγγραφείτε έγκαιρα (μια εβδομάδα πριν) ΜΟΝΟ 360 €

Λογαριασμός καταθέσεων για την εγγραφή στο σεμινάριο:
ALPHA BANK

IBAN: GR92 0140 1010 1010 0232 0011391
Όνομα λογ.  Π. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (να φαίνεται στην κατάθεση το όνομα του συμμετέχοντος)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:210 3610822, 210 3631101 ή με e-mail:  info@silva.gr

Μπορείτε να παρακολουθήσετε  το Α’ Μέρος δηλ. το σεμινάριο Silva Life System το Μάιο και να ολοκληρώσετε με το Β΄Μέρος ΔΗΛ. το σεμινάριο Silva Intuition System όταν προγραμματιστεί αν αυτό σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Δείτε λεπτομέρειες για τα σεμινάρια στις αντίστοιχες  σελίδες στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, και επιλέξτε Silva Life System και Silva Intuition System.