Silva Intuition System

ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:   Τα σεμινάρια της νέας περιόδου ξεκινούν τον Οκτώβριο 2018

Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου

Τα σεμινάρια διεξάγονται Σάββατο & Κυριακή ώρες 10:00 – 20:30

 

Το σεμινάριο Silva Intuition System μπορούν να παρακολουθήσουν μόνον απόφοιτοι του Βασικού Σεμιναρίου της Μεθόδου Σίλβα ή του σεμιναρίου Silva Life System

Κόστος Συμμετοχής: 260€ και μόνον  210€ για εγγραφές έως και την Παρασκευή της εβδομάδας πριν από το σεμινάριο.

Απόφοιτοι  Σίλβα ως και το 2008: 130€ και 100€ για εγγραφές έως και την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας.

Επανάληψη του σεμιναρίου για όσους το έχουν παρακολουθήσει ξανά (ισχύει και για αυτούς που έχουν παρακολουθήσει το Silva UltraMind ESP): 20€ με την επίδειξη της ταυτότητας αποφοίτου του αντίστοιχου σεμιναρίου κατά την είσοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 3610822, 210 3631101 ή με e-mail:  info@silva.gr


Silva Intuition System

 

 

 

Ελάτε να ζήσετε ίσως το πιο συναρπαστικό
διήμερο της ζωής σας.

 

 

 

Σύστημα Διαίσθησης Silva

Silva Intuition System

Ανακάλυψε πώς
η Τεχνολογία της Μεθόδου Silva
στην Θήτα Εγκεφαλική Συχνότητα,
μπορεί να ξεκλειδώσει την ικανότητα
του νου σου για υπεύθυνη και συνεπή διαίσθηση
στη ζωή σου

Η Διαίσθηση και το ESP είναι μια φυσική ικανότητα που όλοι έχουν και που μπορεί να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί με την κατάλληλη εκπαίδευση που στη δίνει το σεμινάριο Silva Intuition System.
Η Διαίσθηση μπορεί να σε βοηθήσει να:

 • Αναπτύξεις τη δημιουργικότητα σου

 • Να κάνεις άλματα στην καριέρα σου

 • Να αναπτύξεις στο έπακρο τις φυσικές σου ικανότητες

 • Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου

 • Να ανακαλύψεις την αποστολή σου και τον προορισμό σου στη ζωή

 • Να έχεις καλύτερη κρίση στα οικονομικά


Πέρασε στη “Δεύτερη Φάση της Ανθρώπινης Εξέλιξης στον Πλανήτη”

Μπορείς εύκολα να συνδεθείς με το αξιοσημείωτο ρεζερβουάρ του απεριόριστου ESP δυναμικού του νου με τις τεχνικές του σεμιναρίου Silva Intuition System.

Μερικές από αυτές είναι:
 • Η τεχνική της ΟλοΘέασης (Holo-Viewing Technique): Αυτή η άσκηση του επιπέδου Άλφα σε εξοπλίζει με μια νοητική «πυξίδα» που σε βάζει στη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη του σκοπού σου. Όταν οι στόχοι σου στη ζωή ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό ζωής τότε συμβαίνουν κάθε είδους συμπτώσεις και συγχρονικότητες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βρεθούν οι λύσεις για επιτυχή κατάληξη.
 • Η Τεχνική του Καθρέπτη του Νου: Αυτή η άσκηση του επιπέδου Θήτα σε βοηθάει να χαράξεις το μονοπάτι προς τους στόχους που έχεις βάλει εκμηδενίζοντας τα εμπόδια. Είναι μια δυναμική μορφή, δημιουργικού οραματισμού που γίνεται σε βαθύτερα επίπεδα του νου χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις.
 • Η Άσκηση Νοητικής Προβολής Των 5 Βημάτων: Ασκήσεις νοητικής προβολής σχεδιασμένες να εκαπαιδεύσουν το νου σου να προβάλλει τη συνειδητότητα σου στο χώρο, στο χρόνο και σε όλα τα βασίλεια, από τα ορυκτά μέχρι τον άνθρωπο να εντοπίζει ανωμαλίες και να τις διορθώνει.
 • Ανώτερες Τεχνικές Επιπέδου Θήτα και Δέλτα: Εξελιγμένες τεχνικές όπως Πέρασμα στο Δέλτα θα σε μάθουν πώς να συνδέεσαι με την ανώτερη καθοδήγηση όταν βρίσκεσαι στα ‘κοντά στον ύπνο’ επίπεδα Δέλτα του νου.
 • Περιπτώσεις: Η αποκορύφωση των διαισθητικών ικανοτήτων του ανθρώπου. Δουλεύοντας σε ζευγάρια προβάλλετε το νου σας σε άτομο που δεν γνωρίζετε και έχετε ελάχιστες πληροφορίες για αυτό όπως μικρό όνομα, ηλικία, τόπο και με ακρίβεια οραματίζεστε το πρόβλημα υγείας του και στέλνετε πνευματική βοήθεια.

Το Silva Intuition System είναι το αποτέλεσμα 30 χρόνων εμπειρίας και έρευνας που έκανε ο Χοσέ Σίλβα με τη Μέθοδο Σίλβα. Το Silva Intuition σας παρέχει έναν εύκολο τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως για να συνδεθείτε με την “ανώτερη πηγή” και να αποκτήσετε την καθοδήγηση και να έχετε την κατεύθυνση που χρειάζεστε για να επιτύχετε.

Σοφοί άνθρωποι όλων των φιλοσοφικών τάσεων έχουν πάντα πει πως όταν επανασυνδέεσαι με την πηγή σου, ή έχεις σύνδεση με το πνευματικό

επίπεδο επαναποκτάς τη δύναμη της πηγής σου. Αυτό σημαίνει ότι επαναποκτάς την ικανότητα να πραγματώνεις, να θεραπεύεις και να έλκεις αυτό που επιθυμείς στη ζωή σου.

Το Silva Intuition, έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε ποιος είναι ο σκοπός (η αποστολή) της ζωής σας, να παίρνετε σωστές αποφάσεις για ότι κάνετε στη ζωή σας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε.

Σύμφωνα με το Jose Silva 
“Αυτό είναι το σεμινάριο που ήθελα να διδάξω από την αρχή, αλλά η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη τότε.”

Τώρα οι άνθρωποι είναι έτοιμοι ν’ αρχίσουν να χρησιμοποιούν περισσότερες από τις διαισθητικές ικανότητές τους. Το Intuition System σας πηγαίνει σε βαθύτερα επίπεδα του νου για αποτελεσματικότερο προγραμματισμό, λήψη αποφάσεων και σύνδεση με την πηγή.

 Αυτό ο Χοσέ Σίλβα το ονόμασε

Η επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης στον πλανήτη”