Silva Manifesting

 

Σεμινάριο «Η Τέχνη της Υλοποίησης με τη Μέθοδο Silva»

Silva Manifesting

με τη χαρισματική Λάουρα Σίλβα

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις προγραμματιστεί σεμινάριο


                                                             http://www.kritonou.gr/new/wp-content/uploads/2012/10/silva-package1.png

Μια Μοναδική Μεταμορφωτική Εμπειρία μια Μοναδική Ευκαιρία

Αυτό το σεμινάριο είναι για αυτούς που είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που χρειάζεται για •Να συμβούν μεγάλα πράγματα στη ζωή τους  •Να κάνουν να συμβεί αληθινή μαγεία με το να καταλαβαίνουν την εσωτερική τους πραγματικότητα   •Να την αποκωδικοποιούν και μετά  •Να χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση για να κάνουν θετικές αλλαγές στην εμπειρία της ζωής τους.

  • Θα επαναπροσδιορίστε το διαλογισμό με έναν τρόπο που να μπορείτε να διαλογίζεστε αρκετές φορές την ημέρα με πρακτικούς γρήγορους “zap” διαλογισμούς και να ζείτε μέσα στη «Ζώνη».
  • Θα ανακαλύψετε τον δικό σας Προσωπικό Κώδικα Επιτυχίας (PCS -Personal Code to Success) θα ευθυγραμμιστείτε με αυτόν και θα ανακαλύψετε τον αληθινό σκοπό της ζωής σας.
  • Θα μάθετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μείνετε συνεπείς με τον σκοπό της ζωής σας και έτσι να υλοποιηθεί η ζωή των ονείρων σας.
  • Θα μπορέσετε να δαμάσετε τη μαϊμού του νου σας και θα μάθετε να λειτουργείτε με όλο σας το είναι, πνευματικό, συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό, σε κάθε τι που κάνετε για να είστε σίγουροι για την επιτυχία.
  • Θα μάθετε να διαχειρίζεστε κρίσιμες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στη ζωή σας κάνοντας τις σωστές επιλογές.
  • Θα μάθετε πως οι συμπαντικοί νόμοι παίζουν ρόλο στην επερχόμενη επιτυχία σας και πώς να γίνετε μαγνήτης χρημάτων.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δεν υπάρχει ακόμα προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου για το 2013.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ    ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΠΑ
Για έγκαιρες εγγραφές  195€ .Για εγγραφές μετά την ημερομηνία της έκπτωσης και για όσο υπάρχουν θέσεις 245€

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΙΛΒΑ
Για έγκαιρες εγγραφές  155€  Για εγγραφές μετά την ημερομηνία της έκπτωσης και για όσο υπάρχουν θέσεις 195€

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις έγκαιρες εγγραφές

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ 2103610822, 2103631101, 6974196719  e-mail marianna@silva.gr

Εγγραφές με κατάθεση της συμμετοχής σας στους λογαριασμούς:
ALPHA BANK 101002310023874 όνομα λογ.ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ  (Με το όνομα του συμμετέχοντος) IBAN: GR44 0140 1010 1010 0231 0023874

BANK OF CYPRUS 151 35619777 όνομα λογ. ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ (Με το όνομα του συμμετέχοντος)   IBAN: GR1507301510000000035619777

 

Τι είναι το Silva Manifesting;

 

 από τη Λάουρα Σίλβα

http://www.kritonou.gr/new/wp-content/uploads/2012/10/silva-package1.png

Το σεμινάριο «Silva Manifesting» περιέχει τεχνικές “Υλοποίησης” που σας βοηθούν να δημιουργήσετε και να ζήσετε τη ζωή που εσείς θέλετε και που εσείς σχεδιάζετε.

Θα σας οδηγήσει βήμα-βήμα μέσα από μια διαδικασία δημιουργίας μιας συναρπαστικής ζωής.  Αυτή η δυναμική και πρακτική διαδικασία έχει στόχο να σας βοηθήσει να αξιοποήσετε όσο δυνατόν περισσότερο την πολυάσχολη ζωή σας, με εργαλεία εύκολα στη χρήση και διαλογισμούς που αλλάζουν την καθημερινότητα σας.

Η Μέθοδος Σίλβα και το Σεμινάριο Silva Manifesting είναι το κλειδί για το απεριόριστο δυναμικό του πνεύματος, του νου, του σώματος και του συναισθήματος. Η Μέθοδος Σίλβα διδάσκει τον έλεγχο του εγκεφάλου και του νου, αλλά ΤΩΡΑ θα μάθετε κάτι που πραγματικά θα οδηγήσει σε νέα ύψη την πρακτική σας.  Αυτές οι τεχνικές έχουν σχεδιαστεί να είναι εύκολες στη χρήση και να σας δώσουν τη σιγουριά ότι εσείς έχετε τον έλεγχο των σκέψεων σας – και όχι οι σκέψεις σας να έχουν τον έλεγχο του εαυτού σας.

Πολλοί άνθρωποι φεύγουν από διάφορα σεμινάρια υλοποίησης με την εντύπωση πως το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φανταστούν κάτι, και αυτό θα γίνει ως δια μαγείας. Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνουν ποτέ αυτό που χρειάζεται για να πάρουν αυτό που θέλουν από τη ζωή. Αν και το να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για επιτυχείς υλοποιήσεις, μόνο αυτό δεν φτάνει.

Η Μέθοδος Σίλβα, που δημιούργησε ο πατέρας μου ο Χοσέ Σίλβα, πέρασε τη δοκιμασία του χρόνου απλά επειδή έχει σκοπό την υπηρεσία στον άνθρωπο, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη, και δουλεύει!

Τώρα, θα μυηθείτε στα μυστικά της οικογένειας Σίλβα για την υλοποίηση αυτού που θέλετε. Θα μάθετε όχι μόνο πώς να σκέφτεστε διαφορετικά – αλλά πώς να αλλάζετε τα πιστεύω που σας περιορίζουν, πώς να συνδεθείτε με τον σκοπό της ζωής σας και τον πνευματικό σας εαυτό και θα μάθετε να προσδοκάτε αληθινά αποτελέσματα στη ζωή σας.

Θα μάθετε να υλοποιείτε με τη διαδικασία των 4 βημάτων, μοναδική στη Μέθοδο Σίλβα , Επιθυμία – Πίστη – Σύνδεση – Προσδοκία

Επιθυμία: Μάθετε πώς να κατευθύνετε την επιθυμία σας για να έχετε τα προσδωκόμενα αποτελέσματα

Πίστη:  Μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε τα πιστεύω που σας κρατούν πίσω και πώς να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας όπως ποτέ πριν.

Σύνδεση:  Μάθετε πώς να συνδεθείτε με τα συναισθήματα σας, με άλλους ανθρώπιους και την ενέργεια γύρω σας για να επιταχύνετε τη διαδικασία Υλοποίησης.

Προσδοκία:  Μάθετε πώς να αποβάλλετε συμπεριφορές αυτό-σαμποτάζ για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Σ’αυτό το σεμινάριο θα μάθετε κάτι περισσότερο από την υλοποίηση. Θα δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας με την καλύτερη μεθοδολογία από την κέντρο του πυρήνα της Σίλβα, καθώς και των τελευταίων ερευνών στον τομέα του εγκεφάλου και του νου.

 

Τέσσερις τεχνολογίες Κλειδιά για Υλοποίηση

1)     Διαλογισμοί για την καθημερινή σας ζωή – επαναπροσδιορισμός του διαλογισμού με τους γρήγορους Ζαπ Διαλογισμούς.  Αυτοί οι διαλογισμοί σε λίγο χρόνο δίνουν τεράστια δύναμη.

2)     Προγραμματισμός στον Πυρήνα – θα μάθετε να χρησιμοποιείτε Μεθοδολογία από τον πυρήνα της Σίλβα για να προγραμματίσετε το υποσεινείδητο σας και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή που θέλετε με νέα κατανόηση των τεχνικών όπως του Καθρέπτη του Νου και του Ποτηριού με το Νερό.

3)     Ζείστε στη Ζώνη – συντονιστείτε με τον δικό σας προσωπικό κώδικα επιτυχίας. Εφαρμόζοντας τα εργαλεία του σεμιναρίου βρείτε ποιος είναι ο δικός σας προσωπικός κώδικας και ζείστε σύμφωνα με αυτόν.

4)     Ιστορία και Έρευνα – Η Μέθοδος Silva υποστηρίζεται με αληθινή έρευνα και μελέτες πάνω στον εγκέφαλο και το νου.

Στη Μέθοδο Σίλβα προσεγγίζουμε τη θετική αλλαγή από πολλά επίπεδα και βάθη ώστε να έχουμε τη βεβαιότητα μιας αληθινής αλλαγής που θα έχει μεγάλη διάρκεια.  Δεν απορεί κανείς που τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τη Μέθοδο Σίλβα, λένε ότι τελικά έμαθαν τα μυστικά της αληθινής πραγματοποίησης των στόχων τους.

Η Μέθοδος Σίλβα διδάσκεται επί 50 σχεδόν συνεχή χρόνια και σήμερα αλλάζει τις ζωές περισσότερων ανθρώπων από ποτέ άλλοτε.

Ο λόγος που έρχομαι τώρα στην Ελλάδα είναι για να βοηθήσω τους Έλληνες φίλους μου, σε αυτή την καθόλου εύκολη περίοδο, να πάρουν πίσω τον έλεγχο της ζωής τους.

 

Laura Silva Quesada

 

Η Λάουρα είναι Πρόεδρος της Silva International και η κόρη του Χοσέ Σίλβα, ιδρυτή της Μεθόδου Silva. Γεννήθηκε όταν οι έρευνες του πατέρα της πάνω στην εξέλιξη του νου βρισκόντουσαν στην αποκορύφωση τους και η Λάουρα ήταν ένα από τα πρωταρχικά  υποκείμενα της έρευνας και μετέπειτα συνεργάτης του. Αυτό της έδωσε εξαιρετική προσωπική εμπειρία και εσωτερική γνώση για τις τεχνικές για τη δημιουργία-υλοποίηση και την ανάπτυξη της διαίσθησης.

Μετά το θάνατο του πατέρα της η Λάουρα συνέχισε τις έρευνες και χρησιμοποιεί τις νέες ανακαλύψεις από τις μελέτες πάνω στον ανθρώπινο νου, τη διαίσθηση, την εναλλακτική ιατρική φροντίδα και την πνευματικότητα στα καινούρια εξαιρετικά προγράμματα που δημιουργεί.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Για Γονείς Μόνο» και αφηγήτρια των πολύ πετυχημένων σειρών της Nightingale-Conant για τη Μέθοδο Σίλβα.  Παρουσιάζει το σεμινάριο Holistic Healing (Ολιστική Θεραπεία) σε νοσηλευτές και γιατρούς σε όλες τις Η.Π.Α. μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης στις Εναλλακτικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες.

Τα 30 τελευταία χρόνια η Λάουρα έχει παρουσιάσει σεμινάρια Silva σε ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλον τον κόσμο. Μια πολύ ζωντανή και δυναμική προσωπικότητα, που η ζεστασιά της και η διάθεση της να προσφέρει περνάει αμέσως σε όλους όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια της.

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του να μάθει από πρώτο χέρι σημαντικά πράγματα για αυτόν, που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του και να του φέρουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ιδιαίτερα όταν έχεις την ευκαιρία να «μάθεις» από την κόρη του Χοσέ Σίλβα, τη Λάουρα που έχει βαθειά γνώση της Μεθόδου Σίλβα και έχει επίσης την εμπειρία εφαρμόζοντας  αυτά που διδάσκει σε όλη  τη ζωή της.

Σας παρακινούμε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που έχετε τώρα και να έλθετε να παρακολουθήσετε τη Λάουρα στο σεμινάριο Silva Manifesting καθώς και στο εργαστήριο «Το Χρήμα και η Μέθοδος».

Σκοπός της Μεθόδου Σίλβα είναι να βοηθήσει την ανθρωπότητα, βοηθώντας τον άνθρωπο. Η Λάουρα έρχεται τώρα στην Ελλάδα να μας βοηθήσει στη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Χρειαζόμαστε Εσωτερική Δύναμη, Εμψύχωση και Νοητικά Εργαλεία για να διατηρήσουμε την θετική προσδοκία και να βρούμε δημιουργικές διεξόδους για το μέλλον μας.

Ελάτε να κάνουμε το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου Γιορτή Χαράς και Δημιουργίας

Παναγιώτης και Μαριάννα Μεταξάτου