Δυναμική Μάθηση – Γρήγορο Διάβασμα

6 Αυγούστου
Δυναμική Μάθηση – Γρήγορο διάβασμα – Νοητική Χαρτογράφηση

Ένα 5ωρο εργαστήριο που θα ανοίξει τη νοητική σου χωρητικότητα τόσο, που η διαδικασία της μάθησης, πλέον θα είναι παιχνίδι.
Το 80% των πληροφοριών που διαβάζεις με τον συνηθισμένο τρόπο, ξεχνιούνται σε μια εβδομάδα. Με το Γρήγορα Διάβασμα όμως και τις τεχνικές Μνήμης θα θυμάσαι τις πληροφορίες αυτές συνέχεια. Οι ιδιοφυίες χρησιμοποιούν τις τεχνικές αυτές για να αυξήσουν την απόδοση τους με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρόνο.
Περισσότερα για το εργαστήριο στη σελίδα: http://www.silva.gr/?page_id=3918

Πληροφορίες:

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Κτήμα ΚΡΙΤΟΝΟΥ στην Κεφαλλονιά (KRITONOU RETREAT CENTER)
Χρόνος:  6 Αυγούστου   Ώρες:  09:30-14:30
Συμμετοχή στο εργαστήριο: 80€   Απόφοιτοι της Μεθόδου Silva 60€

 

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2103610822, 6944945540 και στο mail: methodossilva@gmail.com

Κατάθεση συμμετοχής στην Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα λογ.  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΡΕΑ
IBAN: GR 3701724530005453090184345

 

Mind Mapping

 Δυναμική μάθηση – Γρήγορο διάβασμα – Noητική χαρτογράφηση

Ένα 5ωρο Εργαστήριο κατάλληλο για όλους από 12 ετών και άνω

Όλα τα χρόνια στο σχολείο έχετε μάθει πως να «μαθαίνετε»;• Έχετε διερωτηθεί γιατί μερικοί είναι καλοί σε μερικά μαθήματα ή σε έναν τομέα απασχόλησης και όχι σε άλλους;

Θέλετε να αυξήσετε εντυπωσιακά την ταχύτητα που διαβάζετε και να εντυπώνετε τις καινούργιες πληροφορίες έτσι ώστε να τις θυμόσαστε όταν τις χρειάζεστε;•

Θα θέλατε να αισθάνεστε άνετα στα διαγωνίσματα και να τα περνάτε με καλούς βαθμούς;

 

Το πρόγραμμα  

Δυναμική μάθηση – Γρήγορο διάβασμα – Noητική χαρτογράφηση δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά.

  • Σε 5 ώρες μαθαίνετε πως να μαθαίνετε, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά.
  • Μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο τις εκπληκτικές ικανότητες του μυαλού σας.
  • Μαθαίνετε Γρήγορο Διάβασμα και τεχνικές αφομοίωσης αυτού που διαβάζετε, ώστε να το θυμόσαστε στα διαγωνίσματα ή όταν το χρειαστείτε.
  • Μαθαίνετε Νοητική Χαρτογράφηση

 

Εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται κάθε χρόνο στα σχολεία και τα φροντιστήρια, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Γνώσεις λογοτεχνικές, μαθηματικών και άλλων επιστημών. Αγνοούμε όμως τις βασικές και πιο σημαντικές γνώσεις –αυτές που αναφέρονται στο αλφάβητο του ανθρώπινου εγκεφάλου και στις πνευματικές ικανότητες.

Αυτές που αφορούν στη λειτουργία της Μάθησης, της Μνήμης, της Δημιουργικότητας, της Πνευματικής εξάσκησης. Στο πρόγραμμα Δυναμική Μάθηση μαθαίνετε να βελτιώνετε θεαματικά τις λειτουργίες αυτές.

Το 80% των πληροφοριών ενός θέματος που διαβάζετε με τον συνηθισμένο τρόπο, ξεχνιούνται σε μια εβδομάδα, με το Δυναμικό Διάβασμα και τις τεχνικές Μνήμης θα θυμόσαστε τις πληροφορίες αυτές συνέχεια. Οι ευφυίες και τα μεγάλα μυαλά χρησιμοποιούν τις τεχνικές αυτές για να αυξήσουν την απόδοσή τους με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρόνο.