Γρήγορο Διάβασμα – Δυναμική Μάθηση

 

Πρόγραμμα Διεξαγωγής Σεμιναρίου

 

 

Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σεμινάριο

 

Το σεμινάριο παρουσιάζει ο Αθανάσιος Παπαδημητρίου, ψυχολόγος, εισηγητής σεμιναρίων εκαπαιδευμένος στο κέντρο TONY BUZAN.

Κόστος σεμιναρίου: 200€

Τιμή Προσφοράς: 170€ για τις εγγραφές που θα γίνουν αυστηρά έως και 10 μέρες πριν το σεμινάριο

Μαθητές – Φοιτητές:  123 €

Επανάληψη του σεμιναρίου: 30€

 Λογαριασμός καταθέσεων για το σεμινάριο: Π. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ – ALPHA BANK 10100 23200 11391 (να φαίνεται στην κατάθεση το όνομα του συμμετέχοντος).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 3610822, 210 3631101 ή με e-mail: info@silva.gr

 

Mind Mapping

 

Mind Mapping

Γρήγορο διάβασμα – Δυναμική μάθηση – Noητική χαρτογράφηση

Ένα Διήμερο Δυναμικό Πρόγραμμα Μάθησης κατάλληλο για όλους από 12 ετών και άνω

Όλα τα χρόνια στο σχολείο έχετε μάθει πως να «μαθαίνετε»;•

Έχετε διερωτηθεί γιατί μερικοί είναι καλοί σε μερικά μαθήματα ή σε έναν τομέα απασχόλησης και όχι σε άλλους;

Θέλετε να αυξήσετε εντυπωσιακά την ταχύτητα που διαβάζετε και να εντυπώνετε τις καινούργιες πληροφορίες έτσι ώστε να τις θυμόσαστε όταν τις χρειάζεστε;•

Θα θέλατε να αισθάνεστε άνετα στα διαγωνίσματα και να τα περνάτε με καλούς βαθμούς;

 

Το πρόγραμμα ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ -ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά.

  • Σε ένα διήμερο μαθαίνετε πως να μαθαίνετε, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά.
  • Μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο τις εκπληκτικές ικανότητες του μυαλού σας.
  • Μαθαίνετε Γρήγορο Διάβασμα και τεχνικές αφομοίωσης αυτού που διαβάζετε, ώστε να το θυμόσαστε στα διαγωνίσματα ή όταν το χρειαστείτε.
  • Μαθαίνετε Mind Mapping

Το Mind Mapping είναι η δημιουργία ενός Νοητικού Χάρτη (Mind Map)– σύμφωνα με τον όρο που καθιέρωσε εδώ και τριάντα χρόνια ο Tony Buzan.

Όπως ένας οδικός ή γεωγραφικός χάρτης μας βοηθά να προσανατολιστούμε και να βρούμε τον προορισμό μας, ο Νοητικός Χάρτης μας βοηθά να καταγράψουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, να τις κατανοήσουμε και τις θυμηθούμε όταν τις χρειαζόμαστε.

Εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται κάθε χρόνο στα σχολεία και τα φροντιστήρια, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Γνώσεις λογοτεχνικές, μαθηματικών και άλλων επιστημών. Αγνοούμε όμως τις βασικές και πιο σημαντικές γνώσεις –αυτές που αναφέρονται στο αλφάβητο του ανθρώπινου εγκεφάλου και στις πνευματικές ικανότητες.

Αυτές που αφορούν στη λειτουργία της Μάθησης, της Μνήμης, της Δημιουργικότητας, της Πνευματικής εξάσκησης. Στο πρόγραμμα Mind Mapping μαθαίνετε να βελτιώνετε θεαματικά τις λειτουργίες αυτές.

Το 80% των πληροφοριών ενός θέματος που διαβάζετε με τον συνηθισμένο τρόπο, ξεχνιούνται σε μια εβδομάδα, με το Δυναμικό Διάβασμα και τις τεχνικές Μνήμης θα θυμόσαστε τις πληροφορίες αυτές συνέχεια. Οι ευφυίες και τα μεγάλα μυαλά χρησιμοποιούν τις τεχνικές αυτές για να αυξήσουν την απόδοσή τους με λιγότερη προσπάθεια και σε μικρότερο χρόνο.

 

Στο πρόγραμμα ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ -ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ μαθαίνετε να βελτιώνετε θεαματικά τις λειτουργίες αυτές.