ΟΥΡΑΝΟΓΡΑΦΙΑ

Η ουρανογραφία παρατηρεί - εξετάζει την πορεία της ψυχής στην εξέλιξη της προς την Θέωση.

Δεν βασίζεται ούτε σε χρόνο, ούτε σε χώρο αλλά στην αέναη κίνηση των ουράνιων σωμάτων.

Περιορισμένη η ψυχή στο νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης φέρει λανθασμένες δράσεις, μολύνσεις, εμφυτεύματα, χαράγματα, καταβολές, βιώματα που μπορεί να χρειαστεί κύκλο πολλών ενσαρκώσεων για να απαλλαγεί απο αυτά.

Όπως επίσης και χαρίσματα, επιτεύξεις, άθλους, σκήπτρα, δυνάμεις, ενέργεις φωτός που πρέπει να ενθυμηθεί να αφυπνίσει και με ελεύθερη βούληση να γνωρίσει ποιός είναι.

Η Ουρανογραφία δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να γνωρίσει και να υπερβεί το περπωμένο και να συντονιστεί με την κοσμική ροή ελεύθερος.

Η θέση των πλανητών στον ουρανό την στιγμή που γεννήθηκες είναι η φωτογραφία της Ειμαρμένης σου. Ξέρεις να την διαβάζεις;

Πρώτος κύκλος μαθημάτων

8 μαθήματα (3 ωρών) σε ένα μήνα

Θα μάθεις την προπαίδεια και την ορολογία της Αστρολογίας.Θα γνωρίσεις τα μαθηματικά της Ουρανογραφίας. Αυτό θεωρείται η πρώτη υπόσταση της Ουρανογραφίας, η οποία είναι τα προκαταρκτικά.Δηλαδή μαθαίνεις τους αστερισμούς, και πώς λειτουργούν, μαθαίνεις τα ουράνια σώματα, τη σχέση μεταξύ τους, μαθαίνεις την εκδήλωση αυτών και γενικά τη μαθηματική δομή, την γεωμετρία του ουράνιου λόγου.Από κει και πέρα αρχίζει μια άλλη υπόσταση, όταν τελειώσεις τα πρώτα μαθήματα.

Τα Μαθήματα ξεκινούν την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου. Θα γίνονται 2 μαθήματα την εβδομάδα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κλείσε την θέση σου

Πάρε τηλέφωνο στο 6944297599 για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα.

Δεύτερος κύκλος μαθημάτων

Στον δεύτερο κύκλο, όλα όσα έμαθες στον πρώτο κύκλο, μετουσιώνονται σε ανώτερη οκτάβα. Ενώ ο πρώτος κύκλος της Ουρανογραφίας αναφέρεται περισσότερο στην ενέργεια - ύλη.Ο δεύτερος κύκλος αναφέρεται στο πως μετουσιώνεις την ενέργεια - ύλη σε κάτι πιο πνευματικό, σε κάτι πιο εσωτερικό.Δηλαδή για παράδειγμα όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη.Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Άρης μαθαίνει τον άνθρωπο να ανταγωνίζεται, να διεκδικεί, τις δυνάμεις, τις αντοχές του και άλλα.Παρ' όλα αυτά όμως, αυτό μπορεί να μετουσιωθεί σε εσωτερικό Κριό.Ο εσωτερικός Κριός μετουσιώνεται στην εσωτερική Αστρολογία σε Ερμή.Που σημαίνει το ανταγωνίζομαι και διεκδικώ που έχει διδαχθεί η ανθρωπότητα μέσα από τον Άρη του Κριού, μετουσιώνεται σε παρατηρώ, σκέπτομαι, πράττω άφοβα.Είναι εντελώς διαφορετική η ερμηνεία.Και αυτό συμβαίνει σε όλες τις γνώσεις της Αστρολογίας σε όλους τους πλανήτες, σε όλα τα ουράνια σώματα, σε ότι αφορά την Αστρολογία.Δηλαδή έχουμε τη μετουσίωση της Ουρανογραφίας σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο.

Τρίτος κύκλος μαθημάτων

Στο τρίτο το ιεραρχικό, εκεί μαθαίνεις πως να κάνεις την υπέρβαση και να ελευθερώνεσαι από οποιαδήποτε επιρροή.Να ελευθερωθείςαπό χρόνια ελαττώματα, να επουλώσεις ανοιχτές πληγές από παλιά τραύματα.Μπορεί ο άνθρωπος να φτάσει σε ένα σημείο να αυτοθεραπεύεται.Μπορεί ο άνθρωπος να μάθει να μπαίνει σε συντονισμό μέσω της πνευματικής του και αιθερικής ικανότητας, να λαμβάνει ιδέες οι οποίες θα προνοούν την εξέλιξή του σε μια ανώτερη βαθμίδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

H μελέτη της Ουρανογραφίας σήμερα τί μπορεί να σου δώσει;

Ελευθερία. Γνωρίζοντας ότι το σύμπαν είναι τρισυπόστατο, ανακαλύπτει ο άνθρωπος ότι είναι και αυτός τρισυπόστατος, δηλαδή ρέει μέσα του η τρισυπόστατη όψη του πνεύματος, η οποία είναι και υλική,και ηλεκτρομαγνητική και αιθερική. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία των ανθρώπων λειτουργεί μόνο με την πρώτη, άντε και με τη δεύτερη υπόσταση.Την τρίτη την έχει χάσει. Η Ουρανογραφία λοιπόν σε μαθαίνει να λειτουργείς με τον άξονα των τριών υποστάσεων. Δηλαδή με αυτογνωσία και ελεύθερη βούληση.

 

Μπορεί η Ουρανογραφία να σου δείξει κομμάτια απ' το μέλλον;

Κανένας δεν μπορεί να σου δείξει κομμάτια απ' το μέλλον. Διότι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μελλον.Γιατί το μέλλον εξαρτάται απ' την συνείδηση του παρόντος.Η Ουρανογραφία λοιπόν δεν μελλοντολογεί.Αντίθετα, παρατηρεί.Ωροσκόπιο λοιπόν τί σημαίνει; Ωρώ - σκοπώ.Δηλαδή ο παρατηρητής του χρόνου.Άρα, όταν μιλάμε για Αστρολογία, μιλάμε για την ικανότητα του ανθρώπου να παρατηρεί την ροή των ενεργειών.Όταν φτάσει στο σημείο και έχει όλο το οπτικό πεδίο της δράσης του, μέσω της παρατήρησης, παρατηρεί και την ροή των ενεργειών, συντονίζεται επί του παρόντος και το μέλλον του το κάνει ότι θέλει. Και για παράδειγμα: Δεν είσαι μάγος αν ρίξεις ένα ξύλο στο ποτάμι και ξέρεις που να το περιμένεις. Διότι όταν ρίξεις ένα ξύλο στο ποτάμι, παρατηρώντας τη ροή του ποταμού μπορείς να ξέρεις σε πια απόσταση και σε πόσο χρόνο θα φτάσει που.Αυτό δεν είναι πρόβλεψη.Είναι παρατήρηση της ροής.

Άρα λοιπόν η Ουρανογραφία μέσω της παρατήρησης, μπορεί να σου δείξει περάσματα τα οποία είναι αρνητικά κατά τη διαδρομή της ζωής σου, ώστε να καταφέρεις να δημουργήσεις μια ασπίδα και να αποδυναμώσεις την αρνητική επιρροή. Και να σου δείξει επίσης περάσματα θετικά στη ζωή σου, τα οποία να δημιουργηθεί κεραία ώστε να αναπτυχθείς, να αφυπνιστείς και να λάβεις τη συχνότητα, ώστε αυτές οι θετικές ενέργειες να γειωθούν και να εκδηλωθούν στην ζωή σου με χαρίσματα, με ταλέντα, με εξέλιξη, με πρόοδο.

 

Συζήτηση με τον Δάσκαλο

Τι είναι το πνεύμα;

Τι είναι το πνεύμα; Όπου και να πας, όπου και να βρεθείς, τι σου λένε; Πνεύμα, πνευματικός άνθρωπος είναι αυτό είναι εκείνο, είσαι παιδί του Θεού, είναι το ένα, είναι το άλλο... Εσύ δίνεις ορισμό τωρα εδώ με το πνεύμα και λες: Ο λόγος που παράγεται από την ενέργεια του αιθέρα, λέγεται πνεύμα.

Δηλαδή ποιός είναι ο πνευματικός άνθρωπος; Αυτός που μπορεί και συντονίζεται με την ενέργεια του αιθέρα, και ακούει τον λόγο του.

Έτσι λοιπόν το πνεύμα διακρίνεται σε αιθερικό,όπου είναι ο άνθρωπος της σοφίας, της γνώσης, είναι αυτός που επικοινωνεί με το Θεό και τους αγγέλους ή τις αιθέριες οντότητες.Ο άνθρωπος δηλαδή ο οποίος λειτουργεί με πνεύμα αιθερικό, δηλαδή ο λόγος του είναι αιθερικός, είναι πνευματικός μέσω του αιθέρα, εκεί πέρα έχουμε τους μεγάλους διδασκάλους.Αυτοί είναι οι αφυπνηστές της ανθρωπότητας.Αυτοί κατατρέχονται αυτή την στιγμή.Γιατί όποτε κλείνει η κατώτερη διάσταση, αντιστέκεται και μάχεται στην ανώτερη που ανοίγει.

Δηλαδή τι είσαι εκεί πέρα; Είσαι Θείος, είσαι δηλαδή κομμάτι του Θεού και επικοινωνείς με το Θεό μέσα από τις ιδέες σου.

Τι είναι η Ουρανογραφία;

Η Ουρανογραφία είναι η επικοινωνία μας με το Θεό. Είναι η επικοινωνία μας με την πρωτογενή μας ουσία.Τι σημαίνει αυτό; Το έχουμε χάσει όλοι αυτό δεν το συζητώ.Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να αποφύγουμε κάθε επιροή έξω από την πνευματική μας και την αιθερική μας υπόσταση έχει μπει και μας διαβάλει.Λοιπόν, φρόντισε ο Θεός να δημιουργήσει τον λόγο των άστρων. Τι είναι ο λόγος των άστρων; Είναι η ιερή γεωμετρία, ουράνια γεωμετρία, η οποία για να επικοινωνήσει ο Θεός με τους υιούς του, που είναι οι άνθρωποι, που βρίσκονται στο κατώτερο επίπεδο της ενέργειας, που είναι η ύλη, και είναι εγκλωβισμένοι σε δαιμονικές και ανθρώπινες ψευδοαπατημένες επιρροές, η μόνη λύση για να φτάσει στην πρωτογενή του ουσία, είναι να αποκωδικοποιήσει τον λόγο του Θεού.Ο λόγος του Θεού αποκωδικοποιείται από την κίνηση των ουράνιων σωμάτων.Αυτή η ιερή γεωμετρία, είναι η γλώσσα του ουρανού.Ή αλλιώς, Ουρανογραφλια. Δηλαδή με λίγα λόγια είναι η επικοινωνία μας με το Θεό, την οποία για να την πετύχουμε θα πρέπει να φτάσουμε στην αυτογνωσία και στην ελεύθερη βούληση. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω της ικανότητας του Θιείν.

Μίλησες πριν για το Θιείν. Τι σημαίνει αυτό;

Θιείν. Παράγεται από το ρήμα θέω που σημαίνει τρέχω, και στην Αρχαία Ελλάδα όταν ρωτήθηκε ο Σωκράτης από τον Ερμογένη για τον Θεό, απάντησε ακριβώς τα ίδια. Δηλαδή θείο είναι η ταχεία κίνηση του ουρανού. Αν εμείς σήμερα, βγούμε έξω και κοιτάξουμε το βράδυ στον ουρανό δεν βλέπουμε να κινείται τίποτα. Όχι γιατί δεν κινείται, αλλά γιατί εμείς δεν το βλέπουμε να κινείται επειδή δεν έχουμε την ικανότητα του θυείν. Οι αρχαίοι Έλληνες όμως και όλοι αυτοί οι σοφοί, οι ενορατικοί, οι πνευματικοί άνθρωποι, είχαν την ικανότητα του θείου, δηλαδή τι βλέπανε; Την ταχεία κίνηση του ουρανού.

Τι είναι η ικανότητα του θιείν; Να βλέπεις με την όραση της ψυχής, με την όραση της συνείδησης.Η όραση της ψυχής, τρέχει με την ταχύτητα του νου, ενώ η όραση της μορφής τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, περιορισμένη ταχύτητα για την ικανότητα του ανθρώπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρε τηλέφωνο στο 6944297599 για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα.